Wielerclinics

Wielerclinic met ex-profs

Het geheim van ons succes

Een wielerclinic is een uitgelezen kans om uw relaties en collega’s te trakteren op een fantastische dag op de fiets. Sport verbindt, inspireert en houdt mensen gezond. De programma’s die wij op maat samenstellen bieden altijd een combinatie van businessen cycling. Iedere clinic staat in het teken van een zakelijk thema dat wordt ge├»ntroduceerd met een inspirational speechvan Christiaan. Daarna gaan we fietsen met onderweg een challenge. Dat kan een (klim)tijdrit, een ploegentijdrit of waaierrijdenzijn. De challenge is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren renners.

Voor elk niveau

De challenge is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren renners. Plezier en iets nieuws leren staan centraal. De ex-profs delen graag hun kennis en ervaring met tips en adviezen. Afsluiter is vaak een presentatie over een wedstrijd, een grote ronde of een actueel thema in de wielersport.

Wij werken regelmatig samen met De Proloog in Amerongen en met Parkhotel Valkenburg, uiteraard zijn andere locaties ook bespreekbaar. Learn More